Nieuws uit Appels

Appels
Appels

Nieuws uit Appels

VIDEO. Grembergse leerlingen ontwerpen eigen Rode Duivelsvlaggen

18/06/18 20:36 - Ook in de basisschool in Grembergen hangt de voetbalsfeer in de lucht. De kinderen laten er hun verbeelding de vrije loop en ontwerpen hun eigen vlaggen. Resultaat: tientallen combinaties van de nationale driekleur, drietanden en heel veel voetballen natuurlijk.

Ambiance door livemuziek op Bruisrode Pleint

18/06/18 02:57 - Er was veel sfeer op het dorpsplein in Baasrode tijdens Bruisrode Pleint. “De muziekgroepen op het podium zorgen voor de ambiance”, zegt bezoeker Louis Dauwe. “Er is veel volk en zo tonen we dat Baasrode leeft.” Middenstandsvereniging Bruisend Baasrode organiseerde het evenement, de verenigingen spijsden hun kas door de verkoop van drank en eten.

Jan (29) en Dieter (30) zijn zo verzot op treinen dat ze drie wagons kochten

16/06/18 02:57 - Jan Neirinckx (29) en Dieter Van Landuyt (30) zijn zo verzot op treinen dat ze samen drie Belgische treinstellen uit de jaren vijftig kochten. Die zullen worden ingezet op de oude spoorlijn van Baasrode naar Puurs.

Brand verwoest woning Pascal na kortsluiting: “Ik mag er niet aan denken wat er was gebeurd als ik nog later was thuisgekomen”

15/06/18 05:47 - In de Oude Baan in Oudegem heeft donderdagnamiddag een zware brand gewoed. Een defect aan een droogkast zorgde voor het onheil. De huisbaas kwam net thuis toen hij de brand opmerkte. Het huis is onbewoonbaar, na veel rook- en waterschade.

Vrouw verliest hond bij brand, eigenaar van huis voorkomt erger: "Hele huizenrij had kunnen afbranden"

15/06/18 05:47 - In de Oude Baan in Oudegem heeft donderdagnamiddag een zware brand gewoed. Een defect aan een droogkast zorgde voor het onheil. De huisbaas kwam net thuis toen hij de brand opmerkte. Het huis is onbewoonbaar, na veel rook- en waterschade.

VIDEO. Hond niet meer te redden bij zware woningbrand in Oudegem

14/06/18 19:46 - In een woning aan de Oude Baan in Oudegem is donderdag om 14.45 uur brand uitgebroken. De bewoners waren niet thuis, maar hun hond bevond zich wel in de woning. De brand ging gepaard met een enorme rookontwikkeling en woedde vooral in de keuken en de achterbouw.

Huis onbewoonbaar na brand door defect aan droogkast

14/06/18 17:31 - In de Oude Baan in Oudegem heeft donderdagnamiddag een zware brand gewoed in een woning. Een defect aan een droogkast zorgde voor het onheil. Het huis is onbewoonbaar, na veel rook- en waterschade.

Vrouw & Maatschappij duimt voor studenten

14/06/18 02:57 - Om de studenten een hart onder de riem te steken, laten Vrouw & Maatschappij en Jong CD&V overal raamaffiches ophangen. “Daar staat een duim op en het motto ‘Dendermonde Duimt’ om te tonen dat we in onze jeugd geloven”, zegt Nele Cleemput. “We geven tegelijkertijd ook enkele tips mee aan de studenten, zoals genoeg ontspanning en het eten van gezonde tussendoortjes.”

Hier ziet u de RODE DUIVELS aan het werk op groot scherm

13/06/18 02:57 - Het is bijna zover: donderdag start in Rusland het grootste voetbalfeest ter wereld. Op 18 juni beginnen ook de Rode Duivels aan hun WK. U hoeft daar niets van te missen: overal in de regio staan grote schermen opgesteld.

School zet sportzaal open voor (dans)clubs

13/06/18 02:57 - De Dendermondse school GO talent! krijgt liefst 230.000 euro subsidie om de sportzaal op de Leopold II-laan te renoveren. Nadien wordt de zaal buiten de schooluren opengesteld voor clubs en verenigingen.

Zelf nieuws uit Appels?
Deel ervaringen over AppelsAppels

„ Uw gids door Appels op woonplaatsen.be! “

Woonplaatsen.be

Voordelen van Woonplaatsen.be
  • Ontvang vrijblijvend prijzen en offertes.
  • Lokale aanbieders gespecialiseerd in hun vak
  • Sluit de beste regionale deals in enkele kliks.
  • 100% gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken